Specialist in huidverbetering

Neem contact op

Sinds 1991 actief in Regio Eindhoven

Lilianne van der Weerd - van Asperen Vervenne

Hebt u zichtbare littekens waar u iets tegen wilt doen? Acne die zelfs op latere leeftijd nog opspeelt? De huidspecialist van Atalanta Totaal Kosmetiek in regio Eindhoven vertelt u graag hoe we deze problemen aanpakken. Met onze behandelingen voelt u u goed in uw eigen lichaam en krijgt uw huid de aandacht die het verdient.

Permanente make-up

Wilt u er ieder moment van de dag verzorgd uitzien? Accentueer uw ogen, lippen of wenkbrauwen met permanente make-up. We accentueren uw ogen met een lijntje op uw ooglid of maken uw wenkbrauwen een tint donkerder.

Rimpelbehandeling

Bij het ouder worden, ontkomt u niet aan het ontstaan van fijne lijntjes in uw gezicht. Hoe ouder u wordt, hoe zichtbaarder rimpels worden. Ook zonlicht, roken en uw gezondheid, zijn van invloed op de mate van rimpelvorming. Met een rimpelbehandeling gebruiken we de beste producten die het verouderingsproces vertragen en zorgen voor een jongere, meer stralende huid.

Littekenbehandeling

Littekens zijn een zichtbaar blijvende herinnering aan bijvoorbeeld een operatie of lelijke val. Veel mensen voelen zich onzeker over hun littekens. Dat is nergens voor nodig! Wilt u uw littekens laten behandelen door onze huidspecialisten?

Acnebehandeling

Hebt u een onrustige huid met puistjes en mee-eters? Acne is helaas niet iets waar u alleen last van hoeft te krijgen tijdens de puberteit. Ook op latere leeftijd kan de vette huid nog  steeds geïrriteerd zijn door acne. Met onze acnebehandelingen zorgen we ervoor dat uw huidconditie verbetert en minder last heeft van puistjes.

Voetverzorging & cost medisch voetverzorging

Eeltvorming, schimmelnagels, likdoorns: uw voeten hebben het zwaar te verduren. Met een fijne behandeling geeft u uw voeten de aandacht die ze verdienen. De pedicure zorgt ervoor dat u uw voeten weer kunt laten zien.

De behandelingen van onze huidspecialist

Mircodermabrasie

Intensieve peeling

Met deze dieptepeeling wordt uw huid als het ware gezandstraald. De huid wordt vlakker en dunner in de opperhuidlaag, waardoor onregelmatigheden worden afgevlakt. Bovendien versterkt het de huid van binnenuit.

Fruitzuurpeeling

Met een fruitzuurpeeling verwijderen we de bovenste laag van uw huid. Dit activeert de aanmaak van collageen en elastine waardoor de huid gladder, voller en egaler wordt. Het is geschikt om verschillende acnevormen te behandelen.

TCA peeling

Wilt u een frissere uitstraling? Dan kunt u kiezen voor een TCA peeling. Hiermee verzachten we de oppervlakkige lijntjes in uw gezicht en verminderen we verkleuring van de huid. Een peeling maakt de huid egaler van kleur.

Lichaamsbehandelingen

Massage

Wilt u uw huid echt verwennen? Kies dan voor een fijne massage waarbij u helemaal tot rust komt. Uw spieren en uzelf hebben na de behandeling nieuwe energie.

Maak een afspraak

Elektrisch ontharen

Uw oksels, bikinilijn of benen altijd glad? Met de behandeling van Atalanta Totaal Kosmetiek maken we een einde aan haargroei op plekken waar u het niet langer wilt. Benieuwd naar de prijzen van elektrisch ontharen?

Bindweefselmassage

Met een bindweefselmassage verhoogt u de doorbloeding en activeert u de stofwisseling. De massage is geschikt als antirimpel- en littekenbehandeling. Met de massage verbetert u uw huidconditie.

Schoonheidsproducten

Atalanta Totaal Kosmetiek Mariahout

Hannah

Altijd de mogelijkheid tot huidverbetering met de juiste methode en techniek, dat is de filosofie van Hannah. De uitgebreide productlijn van Hannah bestaat uit een effectief stappenplan waardoor u een zichtbaar betere huid krijgt. Het assortiment bestaat onder meer uit reinigings-, peel- en huidherstellende producten. We adviseren u graag welke lijn voor uw huidtype geschikt is.

Nimue

Met een behandeling waarbij we gebruikmaken van Nimue-producten beïnvloeden we het vermogen om de huid conditioneel te verbeteren. De ingrediënten zorgen voor een positief effect op de weerstand van uw huid. Voor verschillende huidtypes zijn er uitgebreide productlijnen.

Schoonheidsproducten

Atalanta Totaal Kosmetiek Mariahout

PH Formula

Met de verzorging van pH Formula verbetert u de conditie, gezondheid en uitstraling van uw huid. Deze producten stimuleren de aanmaak van nieuwe cellen, waardoor beschadigd huidweefsel op een natuurlijke manier wordt vervangen voor gezond weefsel.

Atalanta Totaal Kosmetiek is uw huidspecialist voor regio Eindhoven

Neem contact op