Specialist in huidverbetering

Sinds 1991 actief in Regio Eindhoven

Lilianne van der Weerd - van Asperen Vervenne

Schoonheidsspecialiste voor huidverbetering

Atalanta Totaalkosmetiek voor verschillende soorten huidbehandeling en een breed assortiment van producten

Heeft u zichtbare littekens waar u iets tegen wilt doen? Acne die zelfs op latere leeftijd nog opspeelt? De huidspecialist van Atalanta Totaalkosmetiek in regio Eindhoven vertelt u graag hoe we deze problemen aanpakken. Met onze behandelingen voelt u zich goed in uw eigen lichaam en krijgt uw huid de aandacht die het verdient.

 

Permanente make-up

Wilt u er ieder moment van de dag verzorgd uit zien? Accentueer uw ogen, lippen of wenkbrauwen met permanente make-up. We accentueren uw ogen met een lijntje op uw ooglid of maken uw wenkbrauwen een tint donkerder.

Rimpelbehandeling

Bij het ouder worden ontkomt u niet aan het ontstaan van fijne lijntjes in uw gezicht. Hoe ouder u wordt, hoe zichtbaarder rimpels worden. Ook zonlicht, roken en uw gezondheid zijn van invloed op de mate van rimpelvorming. Met een rimpelbehandeling gebruiken we de beste producten die het verouderingsproces vertragen en zorgen voor een jongere, meer stralende huid.

Littekenbehandeling

Littekens zijn een zichtbaar blijvende herinnering aan bijvoorbeeld een operatie of lelijke val. Veel mensen voelen zich onzeker over hun littekens. Dat is nergens voor nodig! Wilt u uw littekens laten behandelen door onze huidspecialisten?

Acnebehandeling

Heeft u een onrustige huid met puistjes en mee-eters? Acne is helaas niet iets waar u alleen last van hoeft te krijgen tijdens de puberteit. Ook op latere leeftijd kan de vette huid nog  steeds geïrriteerd zijn door acne. Met onze acnebehandelingen zorgen we ervoor dat uw huidconditie verbetert en minder last heeft van puistjes.

Voetverzorging

Eeltvorming, schimmelnagels, likdoorns: uw voeten hebben het zwaar te voorduren. Met een fijne behandeling geeft u uw voeten de aandacht die ze verdienen. De pedicure zorgt ervoor dat u uw voeten weer kan laten zien.

De behandelingen van onze huidspecialist

Intensieve peeling

  • Mircodermabrasie

Met deze dieptepeeling wordt uw huid als het ware gezandstraald. De huid wordt vlakker en dunner in de opperhuidlaag, waardoor onregelmatigheden worden afgevlakt. Bovendien versterkt het de huid van binnenuit.

  • Fruitzuurpeeling

Met een fruitzuurpeeling verwijderen we de bovenste laag van uw huid. Dit activeert de aanmaak van collageen en elastine waardoor de huid gladder, voller en egaler wordt. Het is geschikt om verschillende acnevormen te behandelen.

  • TCA peeling
    Wilt u een frissere uitstraling? Dan kunt u kiezen voor een TCA peeling. Hiermee verzachten we de oppervlakkige lijntjes in uw gezicht en verminderen we verkleuring van de huid. Een peeling maakt de huid egaler van kleur.

Lichaamsbehandelingen

  • Pakking

Voor een soepele, energieke en zachte huid kunt u kiezen voor een pakking. Onze huidspecialist gebruikt fijne crèmes en oliën die een heerlijk ontspannend effect hebben.

  • Massage

    Wilt u uw huid echt verwennen? Kies dan voor een fijne massage waarbij u helemaal tot rust komt. Uw spieren en uzelf hebben na de behandeling nieuwe energie.


 

Elektrisch ontharen

Uw oksels, bikinilijn of benen altijd glad? Met de behandeling van Atalanta Totaalkosmetiek maken we een einde aan haargroei op plekken waar u het niet langer wilt. Benieuwd naar de prijzen van elektrisch ontharen?

Bindweefselmassage

Met een bindweefselmassage verhoogt u de doorbloeding en activeert u de stofwisseling. De massage is geschikt als antirimpel- en littekenbehandeling. Met de massage verbetert u uw huidconditie.

Schoonheidsproducten

Hannah

Altijd de mogelijkheid tot huidverbetering met de juiste methode en techniek, dat is de filosofie van Hannah. De uitgebreide productlijn van Hannah bestaat uit een effectief stappenplan waardoor u een zichtbaar betere huid krijgt. Het assortiment bestaat onder meer uit reinigings-, peel- en huidherstellende producten. We adviseren u graag welke lijn voor uw huidtype geschikt is.

 

Nimue

Met een behandeling waarbij we gebruikmaken van Nimue-producten beïnvloeden we het vermogen om de huid conditioneel te verbeteren. De ingrediënten zorgen voor een positief effect op de weerstand van uw huid. Voor verschillende huidtypes zijn er uitgebreide productlijnen.

Schoonheidsproducten

PH Formula

Met de verzorging van pH Formula verbetert u de conditie, gezondheid en uitstraling van uw huid. Deze producten stimuleren de aanmaak van nieuwe cellen, waardoor beschadigd huidweefsel op een natuurlijk manier wordt vervangen voor gezond weefsel.

 

Neoderma

De Griekse woorden Neo en Derma staan voor ‘nieuwe huid’. Met dit merk creëert u dan ook een nieuwe, verbeterde versie van uw huid. De producten worden op basis van natuurlijke ingrediënten gemaakt en vooral de Bio-Peelinglijn is erg geliefd. Neoderma verzorgt, herstelt en verbetert uw huid.